Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

0
234
Joao Felix

Barcelona manager Xavi Hernandez har fått det til å svinge skikkelig og med stor tro på egne og klubbens evner går de nå etter Jadon Sancho som er ute i kulden hos Manchester United.

Mens Manchester United ledes uten glede om dagen fosser Barcelona frem med overbevisning, glede og et ekstremt ønske om å vinne.

Barcelona leder La Liga etter fire seiere og en uvgjort. å går tok de førsteplassen etter en 5 – 0 seier som Real Betis. Xavis menn kan bli forbigått av erkerival Real Madrid senere idag. – De tar imot Real Sociedad klokken 21 00.

Les: Chelsea ble grundig lurt

Man trenger bare se noen sekunder av en Barcelona-kamp under Xavi Hernandez for å se at spillerne elsker å spille for Barcelona, mens det vi ser av Manchester United nå er at lag som blir sendt ut på gressmatta som en slags straff. En som blomstret opp umidelbart etter å ha kommet seg unna Atlético Madrid manager Diego Simeone var utfryste Joao Felix.

Manchester United har suspendert Jadon Sancho (23) etter at spilleren åpenlyst kritiserte manager Erik ten Hag. Nederlenderen som klager på alle andre når det går dårlig har siden krevd en – både personlig og offentlig – unnskyldning for å få tilbake stjernekantspilleren. Men så langt har han takket nei.

Les: Det er noe ved Manchester United som er umulig å forstå

På lørdag kunne Erik ten Hag ikke si noe om Jadon Sancho kommer tilbake i United-drakta, manageren svarte tørt at spilleren nå ikke var noe å tenke på siden han ikke kunne bidra på banen. Ikke mye som taler for at 23-åringen blir tatt inn i varmen, der i gården. Ifølge spansk media har Barcelona begynt å forberede seg på «det uunngåelige».

Sport hevder La Liga-giganten følger nøye med på utviklingen, der Barca-ledelsen er ivrige etter en potensiell leie av Sancho i januar.

For Sancho kan dette være et perfekt neste trekk. Fotballanalyse-eksperter hos SciSports har regnet seg frem til at Sanchos spillertype passer mye bedre inn hos Barcelona enn Man United, i tillegg til at: «Sancho er en venstreving som vil komplementere Barca-angrepet, der det er mange som kan spille på høyresiden, men ikke venstre.»

Xavi Hernandez har fått floppen Joao Felix til å virke, han har en helt annen mentalitet og leverer på banen. – Det samme vil skje for Jadon Sancho.

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

Det spanske mediet melder det fortsatt ikke er gjort noe fremstøt fra Barca, men alt som skjer og ikke skjer i Manchester med Sancho følges nøye.

Sancho skal ha blokkert overgang til «Ronaldo-ligaen», for Sancho er Barcelona en vei ut med hevet hode. For Ten Hag en akseptabel løsning for resten av sesongen frem mot neste sommers overgangsvindu.

Kjør på!

Sancho er åpen for å forlate Manchester United i vinter dersom situasjonen ikke løses, eneste som kan løse den er hvis Erik ten Hag får sparken. 13.plassen som kan bli til 14.plass i Premier League tyder på vi ikke er veldig langt unna et managerskifte på Old Trafford.

Barcelona ønsker å øke bredden på ytterposisjonene etter at Ansu Fati, Ousmane Dembélé og Abde Ezzalzouli sluttet-

Et hinder for en overgang er også engelskmannens høye lønn, som Barcelona kan få problemer med å betale.

Ingen artikler å vise