Nå har vi fem norske spillere i La Liga

0
427

Alexander Sørloth er den med lengst fartstid i La Liga, han har de to siste sesongene vært i Real Sociedad, han ungikk akkurat å bli lagkamerat med en annen spiss Bryan Fiabema som startet opp i Tromsø og kom til Spania fra Chelsea sin ungdomssatsning.

Norge har også Jørgen Strand Larsen i Celta Vigo og Alexander Gurendal i Valencia. – Etter at Keeper Ørjan Håskjold Nyland har skrevet under for Sevilla er det fem norske i La Liga.

Les: Der kom gjennombruddet for den tidligere RBK-spilleren

Ørjan Håskjold Nyland har i sommer trent med RB Leipzig til tross for at hans kontrakt med Bundesligaklubben gikk ut 1.juli. På søndag gikk landslagskeeperen ut på treningsfeltet i Sevilla.

Den stolte La Liga-klubben har det siste året slitt med internt bråk, trenerskifter og sportslige utfordringer, men avsluttet sesongen likevel med Europaligatittelen. Denne uken var det UEFA Supercup mot City, der Haaland og gjengen trengte straffekonk for å vinne tittelen.

Dette er den nye arbeidshverdagen til Nyland, etter at Sevilla solgte førstekeeper Yassinoe Bounou til saudiarabisk klubb og hentet inn «vår mann.»

Det var en tydelig fornøyd Sevilla-gjeng som passet på å legge ut videoklipp av Nyland på plass til sin første trening.

På vår Live tjeneste kan du følge hvordan det går i La Liga.

Vi gleder oss stort til fortsettelsen. Vamos Nyland!

LES OGSÅ: Gidder ikke vente på Maguire – signerer tidligere Arsenal-spiller

Ingen artikler å vise