Der kom gjennombruddet for den tidligere RBK-spilleren

0
203
Tengstedt med det magiske første touch på ballen. (foto: benfica, twitter)

Da Casper Tengstedt ble hentet fra Rosenborg og Andreas Schelderup fra Nordsjælland i januar, var det til en av Europas beste talentfabrikker. Benfica er mestere til å identifisere ungt talent, utvikle dem og selge videre for uhorvelig store summer: Ederson, Ruben Dias, Joao Felix, Darwin Nunez, Enzo Fernandes. I januar var det tur for en dansk eliteseriespiller og en bodøværing å hentes til Benfica. Det har tatt tid for de to å komme seg inn på kamparenaen, på lørdag sørget Tengstedt for markere seg foran hjemmesupporterne.

Den danske spissen forlot Rosenborg i januar etter 15 scoringer og 9 assists på 14 kamper i den hvite drakta, i lørdagens kamp var det tur for første befriende scoring i Benfica-drakta.

LES: Har bedt om å forlate Barcelona

Benfica skulle reise seg etter et surt tap i første kamp i Primeira Liga. Mot Estela da Armadora startet det seigt. Kampen gikk mot 0-0 da Casper Tengstedt ble byttet inn i det 78. minutt. Ett minutt senere var hele kampbildet endret. 23-åringen tok imot ballen inne i boksen og paff – 1-0 til Benfica.

Nok en scoring til Benfica kom i det 94. minutt, men Tengstedt var den store matchvinneren og kunne motta en øredøvende hyllest fra hjemmesupporterne.

LES OGSÅ: Premier League-stjerne får viljen sin – følger Neymar

Ingen artikler å vise