Muligheten for å finne ny klubb er der fortsatt

0
261
Ble noe, men ikke nok moro for Tuanzebe. (foto: united, twitter)

Den engelske fotballspilleren og free agent Axel Tuanzebe er i samtaler med flere klubber. Midtstopperen blir dratt frem og tilbake mellom mulighetene som står foran han og valget om å finne ny klubb er der fortsatt.

Denne uken ble Sergio Ramos gråtende presentert som Sevilla-spiller, atten år etter at han valgte Real Madrid og forlot ungdomsklubben. Axel Tuanzebe var ferdig hos Manchester United i sommer, nå kan midtstopperen ende opp i byderby mot oksen Ramos.

Stemningen er helt elektrisk når Sevilla og Real Betis barker sammen to ganger i La Liga og kjemper om herredømme i byen. Tuanzebe har som free agent fortsatt mulighet til å finne seg ny klubb.

LES: ESPN: Klar for budkamp

25-åringen var på utleie hos Stoke siste del av forrige sesong, men verken The Potters eller Man United ga midtstopperen tilbud om å fortsette. Ifølge Mundo Deportivo har Real Betis et sterkt behov for midtstopper etter at italienske Luiz Felipe på torsdag ble solgt til saudiarabisk klubb.

Tuanzebes status som free agent har nå blitt et sterkt forhandlingskort, da overgangsvinduet for andre spillere er lukket. Det spanske mediet melder det pågår forhandlinger, der 25-åringen parallelt avholder samtaler med Sheffield United og Luton.

LES OGSÅ: Åpner nødutgangen for Jadon Sancho

Ingen artikler å vise