Mens Arsenal konsentrerer seg om Declan Rice åpnes døra for Barcelona

0
317
Ilkay Gundogan

De siste syv årene har Manchester City-kaptein İlkay Gündoğan vært en svært viktig del av manager Pep Guardiola sin suksess. -Nå er han på klubbens frigitte liste før kontrakten hans utløper i slutten av måneden.

Gundogan avsluttet året med 11 mål og syv assist på 51 kamper da Manchester City vant Premier League, Champions League og FA-cupen, hvor 32-åringen scoret to ganger i finalen mot Manchester United.

Les på Sporten: Legenden Luis Felipe Scolari er tilbake!

Den tidligere Borussia Dortmund -spilleren har siden januar fritt kunnet snakke med hvem han ville utenfor Premier League. Gitt hans utmerkede form på slutten av sesongen, håper Manchester City å binde Gundogan til nye vilkår, men har ikke lyktes med å gjøre det, tilsynelatende på grunn av uenighet om lengden på avtalen.

Etter fullføringen av sende sendte de 20 Premier League lagene fra sesongen 2022-23 inn sine frigitte og beholdte lister til Premier League.

Mens andre klubber valgte å navngi sine egne frigitte og beholdte lister og bekreftet at kontraktssamtaler pågikk med noen snart frie agenter, har Man City ennå ikke gjort det, men det antas at forhandlingene buldrer videre i bakgrunnen.

Sprøtt!

Mens Manchester City bare har tilbudt Gundogan e ettårsavtale med opsjon på et år har Barcelona har lagt en treårskontrakt på bordet. Tyskeren antas imidlertid ikke å ha tatt en avgjørelse om fremtiden sin ennå, mens han vurderer om han skal søke nye beitemarker etter et glitrende syv år langt opphold på Etihad.

LES: Har økt prisen på spiss med ville 53 millioner euro!

Gundogan var Guardiolas første signering som Manchester City-sjef i 2016, han har representert de himmelblå ved 304 anledninger, scoret 60 mål og lagt opp til 40. Gundogan som ble kåret til kaptein i fjor etter Fernandinhos exit – har vunnet svimlende 14 trofeer i en Man City-trøye, inkludert fem Premier League-titler, fire EFL-cuper, to FA-cuper, to Community Shields og 2022-23 Champions League.

Arsenal som for tiden prioriterer en overgang for West Ham Uniteds Declan Rice, antas Barca å stå i spissen for køen for Gundogans signatur, men Xavis lag utarbeider beredskapsplaner dersom jakten ender i fiasko.

Ifølge ESPN har Villarreals Alex Baena dukket opp som et alternativt mål etter at 21-åringen scoret 12 mål og ga seks assist på 48 kamper for Yellow Submarine forrige sesong.

Les: Må ut med solide 80 millioner euro for keepertoppmål

Ingen artikler å vise