Må ut med solide 80 millioner euro for keepertoppmål

0
176
Fikk også flere av spillerne han pekte på. (foto: united, twitter)

På fredag kom bekreftelsen på at det pågår forhandlinger med David de Gea. For United-supporterne er ikke akkurat det en beroligende beskjed når partene har forhandlet i store deler av sesongen uten å bli enige.

Hvis det er så vanskelig for de Gea å bestemme seg for å fire på kravene, da er spørsmålet om spanjolen i det hele er rett mann til å bli med videre. I kulissene jobbes det intenst for et scenario der 32-åringen ikke signerer forlengelse.

LES: Tenk hva Spurs-stjerna får til neste sesong når han ikke spiller på 60 prosent

Det er ikke noe nytt at den tidligere Ajax-keeperen Andre Onana er linket til Premier League-klubber, men etter at utenomsportslig uro rundt den kamerunske keeperen har lagt seg, samtidig som 27-åringen viste seg verdig til Champions League-finale for Inter Milan, har interessen økt.

LES: Manchester United-fansen reagerer på Erik ten Hags manglende åpninger for unge spillere

The Athletic hevder usikkerheten rundt David de Gea har fått Ten Hag og gjengen til å søke seg mot Onana. Det engelske mediet hevder 27-åringen får full prioritet hvis De Gea ender opp med exit når kontrakten løper ut denne måneden.

Utfordringen blir selvfølgelig at Inter, som hentet Onana på free transfer forrige sommer til femårskontrakt, har signalisert de krever opp mot 80 millioner euro for å slippe sin førstekeeper.

LES OGSÅ: United bekrefter: 1 pågående forhandling, 1 exit, 4 forlengelser, 1 ny kontrakt

Ingen artikler å vise