Martial har fått en United-manager som digger ham

0
298
Martial. (foto: united, twitter)

Siste del av forrige sesong dro Anthony Martial på et utleieopphold hos Sevilla for å sikre spilletid og spille seg i form. 12 kamper senere med 1 fattig scoring og assists på kontoen, hadde franskmannen ikke beveget seg fremover. Tilbake hos United har det blitt skader og manglende spilleform, men den store endringen på Old Trafford er at Man United igjen har en manager som digger franskmannen.

Martial har misset 27 kamper på grunn av skade, men har levert 7 scoringer og 3 assists på de 19 kampene han har vært på banen.

LES: Manchester City og Liverpool går etter Chelsea-talent som ikke vil hjem

-Han har helt sikkert kvalitetene til å spille toppfotball. Når han er fit, spiller han laget vårt bedre, begynner Erik ten Hag til klubbens hjemmeside.

Med kontraktsutløp 2024 forventer «alle» at Martial selges i sommer, men nå bør United-supporterne belage seg på at 27-åringen kan bli værende «under beskyttelse» av Ten Hag.

-Hør, det er vanskelig å si, fordi historien sier noe annet, men jeg ønsker han skal være en viktig del av laget, fordi han er en fantastisk spiller, sier United-manageren.

På spørsmål om Martial er del av United-troppen neste sesong, kommer det.

 -Sett fra mitt ståsted: ja, sier Ten Hag.

LES: Spansk media: Enrique føler seg skikkelig snytt

Ingen artikler å vise