Marco Reus er sterkt ønsket på Old Trafford

0
244
Ser også mot Atalanta. (foto: united, twitter)

I over ti år har den angripende midtbanespilleren Marco Raus gjennom å ha en svært følsom pasningsfot etablert seg som en av de store i tysk fotball. – Han er fleksibel og kan med hell også benyttes på vingene. I Borussia Dortmund har Marco Reus stått for 156 mål og 118 assists på 368 kamper.

Her hjemme huskes Marco Reus best for tiden som Haaland-bro da de to gutta herjet med motstanderne – og hverandre etter Dortmund-scoringer. Nå jobbes det for å hente 33-åringen til Manchester. – Han sitter tross alt på innsidekunnskap om de lyseblå sitt viktigste angrepsvåpen.

Les: Setter klubbrekord i salg av Victor Kristiansen til Premier League

Bild skriver at Manchester United manager Erik Ten Hag tidligere hatt dialog med agenten til Marco Reus, der United-manageren skal ha uttrykt stor interesse for å hente Dortmunds kaptein til Old Trafford.- Raus som er på utgående kontrakt skal nå vurdere fremtiden og da er det sett fra Manchester United sitt ståsted viktig å ikke bare signalisere interesse, men også presentere en plan for fremtiden.

LES på Sporten: Aldri! varte bare i 6 måneder for Barcelona og Atletico Madrid

Denne sesongen har den offensive midtbanespilleren vært hemmet av ankelskade, men frem til skaden i oktober var kapteinen selvskreven på banen fra start.

Med en lønn på rundt 12 millioner euro hos Dortmund, skal Man United ikke ha problemer med å møte forventningene til den tyske veteranen hvis Ten Hag bestemmer seg for å inkludere Reus i planen for neste sesong.

LES OGSÅ: Sander Berges klubb utestengt fra overgangsmarkedet

Ifølge The Mirror ble agenten til Reus observert på tribunen da Manchester United hamlet opp med City i byderbyet forrige helg. 33-åringen holder tydeligvis døra åpen.

Ingen artikler å vise