Manchester United selger Victor Nilsson Lindelöf

0
499
Victor Nilsson Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf er som han inrømmet på landslagssamling med Sverige frustrert over å ha fått lite spilletid etter at Erik ten Hag overtok som manager på Old Trafford. – Likevel har han ikke villet svare på de mange spørsmålene om nye klubber, men poengtert det er noe som kan diskuteres etter at sesongen er ferdig. Men det er klart elleve kamper i Premier League i sesongen så lagt er ikke nok.

Det var forsøk både fra Inter Milan og Atlético Madrid på å få til en avtale om en overgang for 28-åringen i januar, men de fikk kontakt nei fra Manchester United.

Les: Så på Ronny Deila først! Ole Gunnar Solskjær aktuell for toppklubb

Nå har Manchester United snudd og skal likevel være villig til å selge, de har til og med informert de intereserte om hva som er prislappen. Interlive melder at Inter Milan fortsatt er svært interresert i Nilsson Lindelöf også etter de har blitt informert om prisen på 15 millioner euro. For sportsjef Piero Ausilio dreier det seg fortsatt om Milan Skriniar som han mener at Nilsson Lindelöf passer perfekt sammen med eller som erstatter for.

Tottosport skriver også at Manchester Untited har tilbudt en overgang for Lindelöf til Inter Milan, de skriver også at samme tilbudet er sendt til et par klubber i La Liga uten å spesifisere hvillke.

Les: Manchester United selger Donny van de Beek

Totalt har det blitt 219 kamper i for Manchester United siden overgangen fra Benfica i 2017.

Ingen artikler å vise