Liverpool som har den minste troppen i Premier League kan miste sin største stjerne

0
1247
Skuer utover troppen, men ser for få midtbanespillere. (foto: liverpool, twitter)

Akkurat nå har Liverpool dem minste troppen i Premier League med 23 spillere, mens Manchester United har den største med hele 34. Manager Jürgen Klopp har hisset seg opp over å ha mistet Fabinho, Jordan Henderson og Roberto Firmino til Saudi-Arabiske klubber denne sommeren og nå tror Saudi Pro League-laget Al Ittihad de skal kunne kapre en Liverpool stjerne som vil etterlate seg et vakuum det blir svært vanskelig å fylle.

Det har vært mye snakk om en overgang for Mohamed Salah til Saudi-Arabia de siste ukene. – Hele tiden har det kommet avkreftende kommetarer om at det kommer til å skje: Tidligere i måneden sa Salahs agent Ramy Abbas: «Hvis vi vurderte å forlate LFC i år, ville vi ikke ha fornyet kontrakten i fjor sommer. Mohamed er fortsatt forpliktet til LFC.»

Les: Glem spissene – Bellingham har fått jobben til Benzema

Saudi-Arabiske klubber har fått 22 milliarder kroner å kjøpe spillere for i året!

I dag tidlig kom det en sjokkerende melding om at Liverpool-spissen hadde ombestemt seg.

Ifølge Arriyadiyah vurderer Salah nå tilbudet fra Al Ittihad svært alvorlig etter å ha blitt tilbudt en kjempekontrakt. Al Ittihad er stadig tryggere på å signere Salah før sommerens overgangsvindu stenger 20. september.

Rasler med milliarder

Imidlertid står det saudiarabiske laget overfor et kappløp mot klokken for å forhandle med Liverpool, som vil være tøffe i forhandlinger ettersom det engelske overgangsvinduet skal stenge om mindre enn en ukes tid.

Sports Zone har også rapportert at Al Ittihad er sikre på å bringe egypteren til kongeriket Saudi-Arabia. Forrige helg scoret Salah sitt første Premier League-mål for sesongen 23/24 etter å ha scoret i Liverpools 3-1-seier over Bournemouth på Anfield.

Siden han kom til Liverpool i en avtale verdt 34,3 millioner pund tilbake i 2017, har Salah vært en av de beste spillerne i verdenen.

På 307 kamper har Salah scoret 187 mål og vunnet Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup, UEFA Super Cup, FA Community Shield og FIFA Club World Cup.

Tilbake i mai sa Reds-sjef Jurgen Klopp: «Ingen bekymringer, nei. Jeg kunne ikke lese noe som kunne lede i den retningen.

«Det er klart at Mo elsker å være her, og Mo var en del av det. Han sa unnskyld for hva «vi» gjorde – ikke unnskyldninger for «hva de andre gutta gjorde, men jeg måtte gå med dem». Ikke i det hele tatt. Det er alt i orden.»

LES: Fikk sitt gjennombrudd som 30-åring – er nå kandidat til å erstatte en av Europas beste spisser

Ingen artikler å vise