Kaos og konflikt i Manchester United

0
127
Jadon Sancho (foto: united, twitter)

Dårlige resultater, dårlig stemning, og kontroverser rundt behandlingen av Jadon Sancho kan føre til manager Erik ten Hags avgang fra Manchester United. Med Glazer-familien på vei ut og Sir Jim Ratcliffe som ny eier, antyder rapporter at endringer kan skje raskt, inkludert en mulig retur for utlånte Mason Greenwood, som ble observert av sportsdirektør Paul Mitchell under en kamp for Getafe.

Det er ikke Manchester United manager Erik ten Hag sin behandling av den engelske venstrevingen Jadon Sancho som vil gi han sparken, men generelt dårlig steming og dårligere resultater.

Selv ihuga Ten Hag supporter Andy Goldstein sier til Talksport at det er utrolig han ikke er stoppet.

Nå som Glazer-familien mister makta i Manchester United kommer ting til å skje raskt. I sin tid som eiere har de hentet over over en milliard pund og pådratt klubben nesten det samme i gjeld. Utbytte skal ikke lenger finasieres med gigantlån.

Jadon Sancho som har kommet med frustrasjon over å bli benket og fått offentlig skyld av Erik ten Hag for lagets dårlige resultater har blitt fullstendig utfryst på en måte som ikke kan kalles for noe annet en mobbing. Jadon Sancho har ikke fått sparken, men de har tatt fra han nøkkelkortet til treningsfasiliteter og garderobe, fjernet han fra klubbfotoer og fra supporter-butikken. Ikke invitert han til felles aktiviteter som grillfest for familiene til spillerne og utestengt han fra interninformasjon fra ledelse til spillere.

Les: Juventus presser på for leieavtale med Kalvin Phillips

«Det har gått galt. Jeg støtter ikke det Jadon Sancho har gjort, og jeg står ved det. Men jeg mener du kan like godt si til gutten «ikke engang møt opp». Det er latterlig» sier Goldstein i et Talksport-program.

«Jeg er overrasket over at han faktisk slipper unna med det. Jeg er overrasket over at ingen i PFA (spillerforeningen) ikke har snudd seg og sagt «vent litt»

«Det er en ting å ikke like ham eller at du ikke vil ha ham, men du kan ikke bare utestenge fyren helt fra klubben på grunn av en uenighet. Det har gått litt for langt nå, synes jeg»

Gårsdagens 1 – 0 seier over Luton Town var den siste kampen som Glazer-familien hadde kontroll over Manchester United. – Sir Jim Ratcliffe kjøper 25% av Manchester United og de er alle kjøpt av Glazer-familien som samlet vil sitte på 44% av aksjene. De syv søsknene vil ikke lenger være bundet av å operere samlet så deres gjenværende aksjer vil plukkes opp en etter en.

Sir Jim Ratcliffe har en liste over umiddelbare tiltak som ble avslørt av BBC for noen dager siden! – Ta kontroll over det sportslige arbeidet i klubben, ta vekk eiernes enorme sugerør inn i klubbkassa, gjøre klubbens enorme gjeld billigere og mindre, ruste opp treningsforhold og Old Trafford og komme med en ektefølt beklagelse til spillere som er utfryst eller utestengt.

Da Manchester United endelig var ferdig med sin interne prosess for å finne ut hva klubben skulle gjøre med Mason Greeenwood, gikk CEO Richard Arnold ut og sa det er ingen forventninger om at Greenwood spiller i Manchester United-drakta ever again. Vi har slått oss til ro med dette, Mason Greenwood har restartet karrieren på utleie til Getafe og alle parter ser ut til å være fornøyde med løsningen. Nå kommer signal på at noe kan være på gang hos United.

Med Sir Jim Ratcliffe på vei inn neste uke, er det smått forventet at øverste etasje med Arnold og fotballdirektør John Murthough må vike for Ratcliffes eget ryddeteam. Mannen som er varslet på vei inn som ny fotballdirektør hos United, Paul Mitchell, ble observert på tribunen i Getafe, sør for Madrid.

LES: Harry Maguire reagerer kraftig etter VAR-avgjørelse

Greenwood var på banen i 86 minutter mot Cadiz og bidro blant annet med assist til Borjo Mayorals matchvinnende scoring i 1-0 kampen.

Ifølge Mundo Deportivo satt påtroppende sportsdirektør hos United på tribunen. Greenwood har 8 La Liga-kamper bak seg så langt, med scoring og to assists. i 0-12 overkjøringen av Tardiente i Copa del Rey, sto 22-åringen for to scoringer.

Hadde Ratcliffe vært totalt uinteressert i å hente Greenwood tilbake i United-troppen, ville Mitchell neppe ha satt seg på flyet til Spania for å se tidligere wonderkid Greenwood hos Manchester United live.

Mason Greeenwood har vokst opp på Old Trafford, Sir Jim Ratcliffe ønsker å normalisere forholdet og kansje en vakker dag ønske 23 åringen velkommen hjem.

Ingen artikler å vise