José Mourinho åpner for Saudi-Arabia

0
103
Jose Mourinho

José Mourinho har tidligere vist kjærlighet for Roma og fansen, men nylige uttalelser gir inntrykk av at han nå er åpen for å lede en av Saudi Arabias klubber.

Det virker som om det har sunket inn hos José Mourinho at hans dager er talte hos Roma. – I sommer sa han nei takk til en jobb i Saudi-Arabia hvor han ville tjene 30 millioner euro i året. Begrunnelsen var vakker nok. Mourinho elsker Roma, laget og fansen.

Vel…nå virker det mer fristende igjen å lede et lag som spiller ørkenfotball for bøtter med cash. José Mourinho legger ikke skjul på at han ønsker å lede en av de saudiarabiske toppklubbene.

Les: Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland

Under et intervju med MBC Egypt gir den portugisiske treneren uttrykk for at han kommer til å flytte til Saudi-Arabia en dag. TV-kanalen er eid av Saudi MBC Group: «Jeg skal reise til Saudi-Arabia når jeg får litt fritid, og jeg er overbevist om at jeg vil jobbe der. Jeg vet ikke når, men jeg er ganske sikker på det»

«Jeg er forpliktet til Roma nå, og jeg ønsker å gi alt jeg har til klubben til siste dag. Ingen vet fremtiden, men jeg vil definitivt jobbe i Saudi-Arabia»

Mourinhos og Roma har fått en fryktelig start på sesongen med bare åtte poeng etter sju serierunder. Det gjør at de ligger på en skuffende 13.-plass i Serie A. Han har dermed stort press på seg før søndagens bortekamp mot Cagliari.

Les: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på

Portugiseren uttalte nylig at han hadde avvist et stort tilbud fra Saudi-Arabia for å bli i Roma for en tredje sesong, etter å ha ledet laget til conferenceligaseier i 2021 og finalen i europaligaen forrige sesong.

Mourinho ble i fjor også en del av styret i Mahd Academy, som jobber med talentspeiding i nettopp Saudi-Arabia.

Ingen artikler å vise