Investorgruppe står klar for å sprøyte inn milliarder i Old Trafford

0
403
Må overbevise mot Chelsea.. (foto: united, twitter)

Etter at the Glazer Boys sendte signalene ut på markedet at de er klar for å cashe inn på salg av verdens største klubb, sikkert hjulpet på veien av «love United, hate Glazers»-markeringen til supporterne, har det kokt på markedet. Sir Jim Ratcliffe har åpent vist sin store interesse for å kjøpe klubben han har fulgt hele livet, et valg av ny eier som slår godt an i Manchester. Ratcliffe får selvfølgelig ikke servert klubben på et sølvfat.

Her skal det kjempes. Salg av Manchester United er en mulighet som flere investorer ikke kan la gå fra seg. Ifølge Daily Mail står en investorgruppe fra Qatar klar for å kjøpe klubben. Ifølge det engelske mediet er planen her å enten rive eller renovere Old Trafford og gjøre den ikoniske stadion til topp moderne. Kostnadene for dette prosjektet vil ligge på rundt to milliarder pund, men skal ikke by på noen problemer for denne gjengen.

LES: Guardiola minner oss på at en 22-årig superstjerne fortsatt har veldig, veldig mye å lære

Ifølge Daily Mail er det også plan om å utstyre Erik ten Hag med et overgangsbudsjett som gir klubben mulighet til å konkurrere med de rikeste klubbene om de beste spillerne.

Rive Old Trafford? Vi kjenner at vi blir smånervøse. Vi håper virkelig det kommer inn eiere som ikke bare bringer investeringsvilje, men også forståelse for rotfestet engelsk fotballkultur.

LES: Hvordan de siste 10 årene vil se ut hvis Manchester Citys titler blir strippet

Ingen artikler å vise