Harry Winks og Conor Coady blir lagkamerater

0
225
Harry Winks

Det vil være minst et år til neste gang Harry Winks møter sine lagkamerater i Premier League etter at Totttenham har solgt den 27 år gamle midtbanespilleren til Leicester City. – Det siste året har Winks vært på utlån hos italienske Sampdoria hvor han har savnet sine lagkamerater i Tottenham, en klubb han har tilbrakt hele sin karriere.

Harry Winks har skrevet en treårskontrakt med Leicester som rykket ned fra Premier League etter en trøblete sesong.

Les: Alexander Sørloth aktuell som erstatter for Sveriges største stjerne

Leicester har tatt sjansen på en ung manager i Enzo Maresca som var en del av trenerteamet i Manchester City. – Han skal være aktivt med denne sommeren i rekrutteringsarbeidet og gjenoppbyggingen av laget.

Tottenham skriver at de takker Winks for innsatsen og alle minnene, og ønsker han lykke til videre i sin nye klubb.

Leicester har samme momang som Harry Winks hentet den 30 år gamle backen Conor Coady.

– Jeg er fornøyd. Jeg er veldig spent på den neste utfordringen som ligger foran meg. Det er en fantastisk klubb med stor historie og fasilitetene er utrolige. Jeg er klar for å sette i gang, sier Winks til sin nye klubb.

Midtbanespilleren kom opp gjennom akademiet til Tottenham, og fikk over 200 kamper for de liljehvite fra London. Han har også fått ti landskamper for England i løpet av karrieren.

Forrige sesong var Winks på utlån til italienske Sampdoria, hvor han spilte 20 kamper.

Coady på sin side kommer fra Wolves, hvor han har vært siden 2015. Forrige sesong var han imidlertid lånt ut til Everton.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg kunne ikke vente med å komme ned hit, for å se alle og få alt signert og klart. Nå er jeg her, og jeg er enormt spent, sier Coady.

Ingen artikler å vise