Har kjøpt spillere for nesten 7 Milliarder

0
240
Mauricio Pochettino og Dele Alli

Chelsea er nede på 10.plass i Premier League til tross for å ha kjøpt spillere for nesten 7 milliarder i de to siste vinduene så presset øker naturlig nok på manager Graham Potter. – Eier Todd Boehly skal ha kontaktet tidligere Tottenham og Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino i tilfelle han blir nødt til å sparke Potter.

En avgjørelse som sitter svært langt inne da det kommer til å bli tidenes dyreste manager-sparking på grunna av heftig lønn og avtale frem til sommeren 2017. – Samtidig er ting svært usikkert i Mauricio Pochettino sin gamle klubb Tottenham. Den argentinske manageren og styreleder Daniel Levy har hatt et vennskapelig forhold også etter han fikk sparken høsten 2019.

Antonio Conte er en av verdens beste managere, engasjert og svært taktisk, men samtidig også utålmodig. 30.juni går avtalen som manager Antonio Conte har med Tottenham. – I hele høst har London-klubben vært særdeles ivrige på å få til en avtale om forlengelse. Tanken har vært, og fortsatt er, men i mindre grad at den italienske manageren er den rette til å bringe trofeer hjem til klubben.

Fortsatt er Conte hjemme og blir frisk etter en galleblæreoperasjon. Vikar Cristian Stellini bekreftet at han også kommer til å lede lørdagens kamp mot Wolverhampton, men at sjefen er tilbake på jobb for fullt på søndag. Antonio Conte var i hele høst i tvil om han skulle skriver under en forlengelse, en årsak til tvilen var Juventus manager Massimiliano Allegri sine dårlige resultater og den gamle tantes ønske om at han skulle komme tilbake.

Nå er hele styret i klubben byttet og på grunn av en økonomisk skandale og Massimiliano Allegri har begynt å vinne kamper. – Faktisk er Juvente på skuddhold for spill i Champions League til tross for poengtrekk.Det blir ingen retur for Conte i Juventus før Allegri ønsker å dra videre.

Den offisielle linjen til Chelsea er at Graham Potter sitter trygt i jobben, enn så lenge. (koser omtrent en halv milliard å sparke han) Suksess-manageren fra Brighton ble hentet inn til et langsiktig prosjekt på Stamford Bridge, så det er logisk at den utvalgte får mer enn noen måneder å skaffe resultater. Dette har likevel aldri vært spillereglene på Stamford Bridge. Det overrasker derfor ingen at Todd Boehly og gjengen jobber med erstattere.

Flere har vært koblet til jobben, alt fra Tuchel til Zidane.

LES: Jose Mourinho i fistel etter tap mot tabelljumbo

Mauricio Pochettino har ventet på det rette prosjektet etter at det var slutt hos PSG forrige sommer, Football-Insiders kilde hevder Chelsea nå har kontaktet Pochettino. Den tidligere Spurs-manageren er kjent som anglofil, har bolig i London og skal ha signalisert han kan være interessert i å ta over jobben på Stamford Bridge hvis den er ledig.

Engelsk media har tidligere trukket frem at dette er treneren som prinsippfast har uttalt han ikke kan lede Espanyols byrial Barcelona eller Tottenhams byrival Arsenal. Vi tipper en mer erfaren og pragmatisk Pochettino klarer å finne et moralsk forsvar for seg selv til å ta jobben hos London-klubben Chelsea.

LES OGSÅ: Agentpappa Mac Allister satt blant Liverpools representanter forrige uke

Når det er sagt skal Mauricio Pochettino helst ønske seg tilbake til Tottenham. – Etter han ledet laget til Champions League finale våren 2019 føler han at han har noe ugjort, nemlig å vinne. Sky Sports melder at hvis han skal overta Chelsea må det skje raskt. Hvis han uansett må vente vil han heller vente på at Antonio Conte reiser hjem igjen slik at han kan overta Tottenham.

Ingen artikler å vise