Agentpappa Mac Allister satt blant Liverpools representanter forrige uke

0
193
Var dessverre ikke dette bildet agenten fikk med seg av Klopp forrige uke. (foto: liverpool, twitter)

Midtbanen har tidligere vært en av Liverpools store suksessfaktorer. Nå jobbes det intenst for at bindeleddet mellom forsvar og angrep igjen skal sette motstanderne på defensiven. I Champions League-kampen mot Real Madrid (som Liverpool-supporterne forsøker å fortrenge) satt agenten til en sterk kandidat til å dra på seg Liverpool-drakta i sommer.

Ifølge Footballtransfers var ikke Alexis Mac Allisters agent bare observert på Anfield, men observert sammen med representanter fra Liverpool.

LES: Nedrakking av Zidane ble det siste fotballpresidenten fikk gjøre

Den argentinske verdensmesteren skal ha signalisert til Brighton at han ønsker seg videre, dette har fått flere klubber til å line opp. 24-åringen har vist briljant form denne sesongen, både for Brighton (bare seks poeng bak 5. plass på PL-tabellen) og verdensmester Argentina.

Alexis Mac Allister står ofte i veien.

Ifølge Footballtransfers må Liverpool ut med opp mot 70 millioner pund for å overtale Brighton til å slippe spilleren med kontraktsutløp først i 2025.

Mac Allister står notert med 7 scoringer på 21 kamper så langt i sesongen og viser han så til de grader behersker engelsk fotball. I Qatar viste den sentrale midtbanespilleren at han heller ikke hadde noen problemer mot de beste fotballnasjonene i verden.

Vi tipper det ikke var tilfeldig at agentpappa Mac Allister satt blant Liverpools representanter forrige uke.

LES OGSÅ: Nå som det bare er litt over 300 millioner igjen å betale på lønna til Eden Hazard skal en ny Chelsea spiller hentes

Ingen artikler å vise