Glemmer nok aldri da Real Madrid takket nei til å signere Bellingham så og si «gratis»

0
391
Real Madrids klubbpresident Perez ønsker seg nå guttungen de ignorerte.

Forrige sesong var det signaturene til Kylian Mbappé og Erling Haaland det ble kjempet vilt om. PSG overrumplet Real Madrid og fikk franskmannen til å droppe overgang til San Bernabeu, Manchester City dro frem de riktige betingelsene som overbeviste Haaland om å velge den lyseblå delen av Manchester. I sommer dreier det meste seg om en enda yngre superstjerne. Jude Bellingham.

Det som krabber og går av giganter har posisjonert seg foran sommerens overgangsvindu der Dortmund ser ut til motvillig å måtte gi fra seg nøkkelspilleren, men ikke uten godtgjørelse. Det snakkes om 150 millioner euro, etter å ha sett Chelsea bla opp 121 millioner euro for nykommer Enzo Fernandez, er ikke dette urealistisk. Helt vilt, men ikke usannsynlig.

LES: Chelsea har blinket ut forsterkning mellom stengene

Real Madrid er en av klubbene som skal gjøre Bellingham til byggestein for fremtiden, da blir det ekstra interessant å høre hvordan La Liga-giganten sammen med Barcelona forholdt seg til Bellilngham i 2019.

Det er den tidligere rådgiveren til Birmingham som forteller.

-Jeg tilbød Bellingham til Real Madrid og Barcelona, men de ignorerte meg, begynner Andrés Manzano.

LES OGSÅ: Chelsea har blinket ut forsterkning mellom stengene

-Begge hadde sjansen, men ingen av klubbene turte å satse på ham. Bare etter få sesonger er det bevist at de tok feil, kommer det fra rådgiveren.

Dortmund måtte ut med rundt 25 millioner euro for signaturen til Birmingham-spilleren i 2020, Real Madrid må nå ut med rundt 125 millioner euro mer, tre år senere.

Dette kan vel kvalifisere til en av klubbhistoriens største tabber på overgangsmarkedet for Real Madrid.

Ingen artikler å vise