Chelsea har blinket ut forsterkning mellom stengene

0
303
Raya. (foto: brentford, twitter)

Kjøpeglade Chelsea skal ikke være helt fornøyd med keepersituasjonen i klubben og ønsker å investere i ny sisteskanse til sommeren.

Chelsea er en av en rekke Premier League-klubber som overvåker Brentford-stjernen David Raya som snart kan forlate Bees med kontrakten ut i 2024. Raya har allerede avvist to nye kontraktstilbud fra sin nåværende klubb og har tidligere antydet hans ønske om å kvalifisere seg til Europa.

LES OGSÅ: Mason Mount kan komme til å «redde» Chelsea uten at noen egentlig ønsker det

27-åringen har vært en av Brentfords beste spillere denne sesongen, og har gjort en rekke viktige redninger for å hjelpe Thomas Franks lag til å holde seg i den øvre halvdelen av Premier League-tabellen. Lørdag gjorde Raya seks redninger da Brentfor kjempet til seg et poeng på Emirates Stadium mot ligaleder Arsenal.

David Raya storspiller om dagen og kan være på vei til en større klubb.

Raya har ikke vært fremmed for å snakke om kontraktssituasjonen hans i vest-London, med Chelsea sammen med Tottenham og Manchester United som følger situasjonen.

LES OGSÅ: Taper Liverpool mot Everton – skyld på Will Ferrell

«Jeg tror ikke det er riktig tidspunkt å signere en kontrakt for øyeblikket,» sa Raya i følge The Telegraph.

«Jeg er veldig, veldig fornøyd, og akkurat nå tenker jeg bare på å gjøre det beste for laget og prøve å presse på for Europa.

«Jeg ble tilbudt en ny kontrakt i fjor og en i januar, men vi kom ikke til enighet,» la han til. «Foreløpig er en ny kontrakt sekundær. Det viktigste er laget og kampene. Vi får se hvor vi er i mai.»

Ingen artikler å vise