Fransk media: Har fått innkalling fra PSG

0
360
Mourinho skuet utover riket sitt i Roma: (foto: roma, twitter)

José Mourinho forlot Premier League i to runder på hastig vis da det buttet, først for Man United, så Tottenham i april 2021. Etter dette trengte The Special One et prosjekt som skulle gi ham fart på karrieren igjen.

Valget falt på Roma, Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt sørget for at første sesong startet som en lidelse med Conference League-tap, men Mourinho endte likevel med å vinne det portugiseren kalte «Romas Champions League-tittel».

LES: Wu skrev kinesisk tennishistorie

Denne sesongen er Roma i Europaligaen, men trenger å svare på 1-0 tapet i første play off-kampe mot RB Salzburg for avansement. I Serie A har Mourinho fått Roma tilbake til topp fire etter 22 kamper, bare tre poeng bak andreplassen.

Mye tyder på at Mourinho fortsetter prosjektet også neste sesong, men i Paris har en situasjonen oppstått som roper på en av de mestvinnende trenerne.

PSG har ett bein utenfor Champions League etter 0-1 tap mot Bayern München i første 8.-delsfinale, i garderoben er det ifølge Le Parisien fullstendig oppbrudd.

LES OGSÅ: LA Galaxy bekrefter Barcelona kjøp som røk etter datafeil

Ifølge Foot Mercato har PSGs rådgiver/sportsdirektør Luis Campos tatt kontakt med Mourinho for å diskutere et potensielt fremtidig samarbeid. Det franske mediet hevder PSG-ledelsen digger Mourinho og har flere ganger forsøkt å få portugiseren til å lede klubben.

Situasjonen hos PSG er såpass kaotisk at det kan trigge Mourinho. Da er han i forhandlingsposisjon til å få det som han vil, PSG har også midlene til å møte portugiserens krav.

LES: Spansk media: Felix-signering stanset i 2022

Ingen artikler å vise