Wu skrev kinesisk tennishistorie

0
226
Wu skrev kinesisk tennishistorie med seier i Dallas Open

Det måtte skje snart og på søndag skjedde det i Dallas Open.

Wu skrev kinesisk tennishistorie med seier i Dallas Open. 23 år gamle Wu Yibing har blitt stadig bedre gjennom foråret og nå har han virkelig fått uttelling. – Han lå under for John Isner som er fra Dallas i finalen i Dallas Open og klarte å snu det hele i andre sett i det som var en svært tett kamp.

Les: Jesse Marsch ønsket tilbake til Premier League få dager etter han fikk sparken av Leeds

Wu Yibing er første kinesiske spiller som har vunnet en ATP-turnering i tennis.

Det var en knalltøff finale som gikk over nesten tre timer, alle settene gikk til tiebreak og det avgjørelse settet var en maraton oppvisning som bølget frem og tilbake. – en ekte triller hvor 23 åringen fra Hangzhou øst i Kina fulgte opp lørdagens seier mot toppseedede Taylor Fritz.

Wu som før i søndag på på 97.plass i verden kommer helt sikkert til å klatre ved neste oppdatering. Han vant 6-7 (4-7), 7-6 (7-3), 7-6 (14-12).

Les: Leeds overrasker, går igjen etter en flopp manager

Jannik Sinner fra Italia vant turneringen i Montpellier i Frankrike med 7-6 (7-3), 6-3 over Maxime Cressy i finalen. Amerikaneren slo ut danske Holger Rune i en jevn semifinale.

Sebastian Baez vant grusturneringen i Cordoba med seier i tre sett over Federico Coria i en finale mellom to argentinske hjemmespillere.

Belinda Bencic fra Sveits avverget tre matchballer og slo Ljudmila Samsonova 1-6, 7-6 (10-8), 6-4 i finalen i Abu Dhabi Open. Verdensnieren tok sin annen WTA-tittel for året. Hun har vunnet 12 kamper i 2023, flere enn noen annen kvinne på touren.

Anastasia Potapova vant WTA-turneringen i Linz. Hun slo Petra Martic 6-3, 6-1 i finalen.

Ingen artikler å vise