Fra Molde til New York

0
292

Etter en runde med vinnerskallen Ronny Deila, har New York City FC og supporterne sett nordmenn også kan sin fotball. Deila ledet MLS-klubben til tittelen før han dro. Mens Deila skal lede sin nye klubb Club Brugge til suksess, er det en annen nordmann som tar turen til New York.

Birk Risa har signert for New York City FC på toårskontrakt med opsjon på ytterligere sesong. Risa har spilt i Molde siden 2020. Før det var han i Odd etter å ha spilt juniorfotball i Köln.

Les: Forhandler om Aubameyang-overgang

Birk Risa takker alle i Sosiale Medier:

Nå var tiden inne for å takke for noen fantastiske år i Molde, en by og klubb som alltid kommer til å ligge i hjerte mitt, alt fra å få en datter i byen til og vinne seriegull og cupgull er noe som aldri glemmes.

Fans, spillere, trenere og hele administsjonen, takk for gode opplevelser og tingene vi har fått til sammen. Det var i Molde jeg fikk kjenne på det å vinne noe, og bli pusha dag etter dag og bli bedre som person og fotballspiller.

Tornekrattet, dere har vært fantastiske gjennom hele mitt opphold i Molde, forsett med den gode støtten og slik dere er, det settes pris på.

Nå venter nye utfordringer, men Molde Fk og Molde by glemmes aldri!

Elske elske elske Molde by💙

Birk

@moldefotballklubb

LES: Sky Sports: Misfornøyd City-spiller høyt oppe på ønskelista

Etter 95 kamper i Molde-drakta er det tid for turen over Atlanteren på 25-åringen. NYCFC sliter så langt i sesongen i bunnsjiktet på tabellen Eastern Conference med fattige 26 poeng på 24 kamper.

-Jeg hadde et par ulike tilbud, men dette var det beste, sier Risa til klubbens hjemmeside.

Da er det bare å riste av seg jetlag og spille seg i form til å møte spillere som Lionel Messi og Sergio Busquets. Kan bli en kul reise for Risa.

LES OGSÅ: Liverpool – Troyes – Sheffield United for Yasser Larouci

Ingen artikler å vise