Football-Insider: Ten Hag og Sabitzer har samme plan

0
460
Sabitzer, (united, twitter)

Mot Brentford løp Marcel Sabitzer seg elegant fri foran mål, headet videre til Marcus Rashford og den matchvinnende scoringen. Bayern München-spilleren på utleie har vist han gjør nytte for seg i United-drakta. Nå jobbes det for en permanent løsning.

Den tidligere RB Leipzig-kapteinen ble hentet til Bayern av JUlian Nagelsmann før forrige sesong, men fant aldri sin rolle hos rivalen. Nå er Nagelsmann historie, østerrikeren har funnet rotfeste i Manchester.

LES: Lar ikke Eric Bailly nå 19 kamper

Football-Insider kilde hevdet tidligere denne uken at Erik ten Hag presser på for en permanent overgang for Sabitzer, 12 kamper (1 scoring, 1 assist) har overbevist United-manageren.

Nå hevder Football-Insiders kilde at Sabitez har informert agenten sin om å få til en enighet om permanent overgang fra Bayern. Dermed pushes det på fra manager og spiller – dette ender med signering.

Det er delte meninger om Sabitzers bidrag siden overgangen i januar, men når Ten Hag selv ser 29-åringen som del av United-maskineriet neste sesong, er dette det viktigste kvalitetsstemplet.

LES OGSÅ: Får tilbake spilleren alle trodde var solgt

I hvilket år debuterte Ronaldo på førstelaget til Sporting Lisboa ?

Ingen artikler å vise