Lar ikke Eric Bailly nå 19 kamper

0
627

Eric Bailly har sine fans blant Man United-supporterne, men selv disse ser ikke den ivorianske midtbanespilleren sikre seg en plass i midtforsvaret til Erik ten Hag. Man United-ledelsen ga Marseille før sesongen en skikkelig god deal, som skulle sørge for at Bailly ville få en naturlig ext fra Old Trafford. Det har ikke gått som planlagt.

Ifølge franske La Provence har Marseille en kjøpsopsjon som gjøres om til kjøpsplikt i det Bailly når 19 serie-kamper og Marseille kvalifiserer seg til Champions League. Det andre skjer, der Marseille ligger på andreplass i komfortabel avstand til Lille på 5. plass.

LES: Real Madrid-stjerne fortsatte kampen på parkeringsplassen

Men med 11 ligakamper på banen for Bailly aktiveres ingen kjøpsplikt, selv om kjøpssummen er satt til «puslete» 80 millioner kroner. Ifølge La Provence har Marseille bestemt seg for å returnere 28-åringen.

United-spilleren har vært ute med skader, men det var karatesparket i en cupkamp mot Hyeres som ble den negative prikken over i’en. Bailly plantet støvelen i brystet på en motspiller og fikk en velfortjent 7-kampers karantene.

Med kontraktutløp hos United 2024, betyr dette at Bailly returnerer til Manchester etter sesongslutt og blir en del av regnestykket til Erik ten Hag.

LES OGSÅ: Burnley er tilbake i Premier League!

Ingen artikler å vise