Dropper Xabi Alonso går for Antonio Conte

0
383
Xabi Alonso

Thomas Tuchel har helt fra første stund som Bayern München ikke fått det til å svinge og denne sesongen har de blitt fullstendig udmyket av deres tidligere midtbanespiller Xabi Alonso som leder for Bayer Leverkusen.

For å si det enkelt, du beholder ikke jobben som Bayern München manager hvis du ikke vinner Bundesliga med overbevisning. – Vi har så langt fått høre at Xabi Alonso er øverst på Bayerns ønskeliste, men med mindre kloning er aktuelt vil de tape for Liverpool som ønsker 42 åringen som etterfølger for Jürgen Klopp.

Ønsker et friskt pust! – Vel de får det de ber om...

Les: Advart om «utvisning» fra Premier League

Thomas Tuchel, som ble utnevnt til rollen tilbake i 2023 kommer til å forlate klubben ved slutten av sesongen, pr i dag er de ti poeng bak Bundesliga-lederen Bayer Leverkusen.

Sky Sports i Tyskland skal Bayern ha åpnet samtaler med Alonso, men i den siste utviklingen i den bayerske klubben har et friskt navn dukke opp.

la Repubblica har rapportert at den tidligere Chelsea- og Tottenham Hotspur-sjefen Antonio Conte nå er øverst på Bayerns liste.

Conte skal ha blitt kontaktet de siste månedene og er en ‘prioritert’ for de tyske gigantene. Selv om forhandlinger ikke vil være enkle, med italieneren som også blir koblet til Manchester United og regjerende Serie A-mestere Napoli. – Det samtidig som han drømmer om en retur til Juventus.

54-åringen har vært uten jobb siden han forlot Nord-London i 2023, og hvis han skulle akseptere rollen med Bayern, ville det være første gang han har klart seg i Tyskland gjennom sin strålende 18-årige karriere på sidelinjen.

Rekorden hans taler for seg selv når det gjelder hans prestasjoner, med én Premier League-tittel, én FA-cup og fire Serie A-titler.

Nyheten vil sannsynligvis komme som et enormt løft for Liverpool, som er veldig fokusert på Alonso.

Les: Toppscorer er nesten klar for Los Angeles FC, holder samtidig døra på gløtt for AC Milan

Ingen artikler å vise