Chelseas forhandlinger med Benfica om Enzo Fernandez har «kollapset»

0
182
Litt annen stemning enn på gressmatta under åttendelsfinalen. (foto: Fernandez, Twitter)

Fernandez har vært gjenstand for intense overgangsspekulasjoner etter hans fantastiske spill for Argentina under verdensmesterskapet i 2022.

Fernandez kom inn som en komet i Qatar og tok prisen for Young Player of the Tournament.

Han har vært sterkt knyttet til en overgang til Premier League, med Liverpool og Manchester United som antas å følge med på 21-åringen.

Les: Antallet babyer som heter Lionel har skutt i været

For ikke å snakke om Chelsea, som så ut til å være i pole position for å snappe opp den talentfulle midtbanespilleren. Men den søramerikanske journalisten CLMerlo har avslørt at samtalene mellom Chelsea og Benfica har kollapset.

«Forhandlingen for Enzo Fernández om å gå til Chelsea kollapset: Benfica ga opp å selge ham utenfor klausulen etter flere dager med forhandlinger,» tvitret han.

Den portugisiske klubben vil at de engelske gigantene skal betale spillerens frigjøringsklausul på 106 millioner pund på forhånd.

The Blues hadde foreslått en avtale som ville få dem til å betale avgiften i tre avdrag for å unngå økonomiske fairplay-restriksjoner.

Les på Sporten: Daley Blind signerer for Bayern München!

Den heftige prislappen for Fernandez har hevet øyenbrynene blant noen fans og kritikere, og Gary Neville stiller spørsmål ved gebyret.

«Betaler Chelsea 127 millioner euro for Enzo Fernandez? Det er en helvetes pris,» tvitret han. «En veldig god spiller, men for helvete!»

En fan svarte på innlegget hans. «Så du ikke bekymret for prisen Antony gikk for. Pogba osv. Greit når du mye gjør det, men ingen andre kan bruke.»

Neville slo tilbake og tvitret: «Enig med Anthony (han har mye å gjøre for å komme til 95m prislapp). Pogba hadde stamtavle da han signerte for United, så ikke sammenlignbar.»

Ingen artikler å vise