Mason Mount kan komme til å «redde» Chelsea uten at noen egentlig ønsker det

0
296

Etter at Todd Boehly ladet på Stamford Bridge med sitt følge i fjor sommer har klubben handlet med begge henna. Den angripende midtbanespilleren Mason Mount er en av få med høy verdi som kommet opp gjennom klubbens akademi.

Hvis ikke Chelsea kvalifiserer seg til Champions League vil klubben på grunn av de enorme kjøpene komme i ubalanse og i brudd med UEFA Financial Fair Play regler. Uten at noen vil det, kan salg av Mason Mount være den som redder balansen.

Etter gårsdagens 1 – 1 kamp mot West Ham ligger Chelsea på 9.plass i Premier League 10.poeng unna Newcastle på 4.plass.

Verdien som i følge Transfermarkt er 75 millioner euro vil ved salg virke svært positivt på balansen fordi han kommer fra eget akademi og aldri er kjøpt.

LES: Leeds får sitt tredje «no thanks»

Det har i alle år vært full harmoni mellom klubb og spiller. Mason Mount er en av klubbens aller viktigste men nå ifølge The Telegraph er kontraktssamtalene mellom Mount og Chelsea satt på is da partene ikke er enige. Ifølge rapporter har Chelsea tilbudt en kontrakt som Mount har avvist da han ikke er fornøyd med det klubben har tilbudt.

Dessuten stiller landslagsspilleren spørsmål om det er så lurt å bruke så vanvittig mye penger på spillere. Graham Potter, som er en bevist svært dyktig manager har ikke fått det til å svinge til tross for kjøp de to siste vinduene på godt over 6 milliarder kroner.

The Guardian har tidligere rapportert Liverpools interesse for Mount. Manager Jürgen Klopp ser hvor viktig 24-åringen er og skal stå klar med et bud hvis ikke kontrakten blir forlenget.

Det spekulerer i fra enkelte at Chelsea gir et «dårlig» bud bevisst slik at et salg kan skjer naturlig uten at noen sitte med svarteper.

LES OGSÅ: ESPN: Kan selv sikre permanent overgang til Manchester United

Mount har spilt 189 kamper og stått for 33 mål og 37 assists. Han har også 36 landskamper for England

Ingen artikler å vise