Brighton overbevist Arsenal punger ut med 75 millioner pund

0
744
Edu Gaspar og Arteta tenker hardt på neste steg.

Arsenal sikter seg inn mot å bli en av vinnerne på sommerens overgangsmarked. Mikel Arteta har sett hva han mangler for å holde helt inn til trofébordet i verdens tøffeste liga, Declan Rice og Moises Caicedo er to av de viktigste brikkene. Rice er på vei mot en Gunners-signering, men etter Mudryk-kuppet i januar tas ingenting for gitt før signaturen sitter festet på papiret. Nå meldes det at prosessen med Caicedo har kommet lenger.

Ifølge Footballtransfers ble Arsenal og 21-åringen enige om de personlige betingelsene i januar da «alle» var overbevist (hovedpersonen inkludert) om at det bar mot signering. Det engelske mediet hevder betingelsene står fortsatt, der Arsenal har gjennomført flere samtaler med Caicedos representanter. Nå gjenstår aksept av overgangssummen.

LES: Southgate advarer United-spiller: Må komme endringer

Med kontraktsutløp i 2027 har Brighton null hastverk, klubben har de beste kortene på hånda. Betyr dette at nok et fremstøt fra Arsenal blir stanset? Ifølge Footballtransfers er Brighton-ledelsen overbevist om at Arsenal vil møte kravet til overgangssum i sommer på 75 millioner pund for Caicedo.

LES OGSÅ: Ajax i krise ser mot Bodø/Glimt og det danske landslaget

Da får vi se.

Ingen artikler å vise