Blokkerer salg som ville gi Barcelona 50 millioner sårt tiltrengte euros

0
377
Franskmannen har mer å bevise på Camp Nou, Barcelona hadde nok foretrukket euros. (foto: barca, twitter)

Det skal sies at Ousmane Dembélé har fått orden på sysakene den siste sesongen, der den franske spilleren var skadefri og i form nok til 35 kamper på banen. 26-åringen scorer fortsatt for lite (8 mål), men sammenlignet med hva spilleren til 105 millioner euro har levert siden 2017, er dette outstanding. Selv om Xavi har rost vingen, betyr ikke det at klubben sporenstreks hadde solgt franskmannen hvis noen trykket på utkjøpsklausuls-knappen.

Ifølge Foot Mercato har noen trykket på denne knappen. Det franske mediet hevder Ronaldos klubb var villig til å betale utkjøpsklausulen på 50 millioner euro og rundt 200 millioner i lønn til 26-åringen for en femårs-periode.

LES: Kylian Mbappe utelatt fra PSG-troppen til Japan

Ousmane Dembélé har ifølge Foot Mercato sørget for at Barcelona ikke skal la seg friste til å rydde opp i de økonomiske utfordringene før sesongstart ved salg. 26-åringen har gitt et klart non. Vi gir tommel opp til spillere som ikke tar første og beste fly til «Ronaldo-ligaen», men for Barcelona må dette gjøre vondt når franskmannen kan spasere ut som free agent neste sommer.

LES OGSÅ: Transformerer Manchester United-angrepet

Ingen artikler å vise