Belgisk stortalent velger Dortmund

0
379
16-åring med målteft. (foto: dortmund, twitter)

Hos Borussia Dortmund er ingen spillere hemmet av ung alder. Youssoufa Moukoko fikk sin Bundesliga-debut dagen etter at han fylte 16, nå er neste supertalent blinket ut og signert hos klubben som har huset Dembélé, Pulisic, Sancho, Erling Haaland og huser Bellingham, Moukoko med flere.

På fredag bekreftet en sprudlende fornøyd sportsdirektør at Julien Duranville hadde valgt Bundesliga-klubben for videre utvikling.

LES: Ten Hag trenger ikke å se mer fra Rashford – konklusjonen er klar

-Vi er veldig glade for at Julien og familien hans har valgt at han skal bære Dortmund-drakta, sier Sebastian Kehl til klubbens hjemmeside.

Vår egen Julian Ryerson ble nylig hentet fra Union Berlin, 16-åringen Duranville hentes fra Anderlecht med allerede 11 førstelagskamper for den belgiske storklubben.

-Vi har flere ganger bevist at vi kan få det beste ut av de unge talentene, det har vi også tenkt å gjøre med Julien de kommende årene, sier sportsdirektøren.

Den belgiske U19-landslagsspilleren har spilt i de fleste offensive posisjoner på banen, men trives best på vingen. Vi gratulerer begge parter!

LES OGSÅ: Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haala

Ingen artikler å vise