Ten Hag trenger ikke å se mer fra Rashford – konklusjonen er klar

0
375
Har blitt mye peking mot tinningen denne sesongen på Rashford. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag er ikke treneren som retter fokus mot enkeltspillere når det gjelder suksess for Man United, for nederlenderen handler det om lagmaskinen som skal kverne gjennom motstandernes forsvar. Når det gjelder Marcus Rashford, gjør United-manageren et unntak.

Det var en nytelse å se Rashford «spasere gjennom» Nottingham Forest-forsvaret på sitt soloraid til scoring, med 18 scoringer på 29 kamper denne sesongen var dette alt annet enn tilfeldighet. Man United trykket på opsjonsknappen og forlenget den utgående kontrakten til 2024, men Erik ten Hag er opptatt at dette ikke dreier seg om en kortsiktig avtale.

LES: Avslørt: Dette krever Glazer familien for Manchester United

-Dette er det beste stedet for ham, fordi vi ønsker å bygge det best mulige laget. Først i England, så i Europa, så i verden. Han kan bruke kvalitetene sine og laget vårt kan hjelpe ham å komme frem i posisjonene hvor han kan score mål. Laget er konstruert på en måte der kvalitetene hans kommer frem, begynner ten Hag ifølge The Guardian.

-Han vet han er viktig for oss, hvis vi skal ha suksess har vi bruk for ham, sier United-manageren.

Hvis det skal bli suksess, trenger Man United Rashford.

111 scoringer og 63 assists på 332 kamper i United-drakta sier mye om Rashford, men det er spesielt det som har skjedd under Erik ten Hag etter lengre tid med motgang som virkelig viser 25-åringens betydning for Man United.

LES OGSÅ: Ingen grunn til å savne Ronaldo

Første gang vi hører Erik Ten Hag rette fingeren mot en enkeltspiller og koble suksess for Man United opp mot forlengelse med denne spilleren. Det sier alt.

Ingen artikler å vise