Barcelona-løsning ligger på bordet

0
165
Neymar. (foto: psg,,twitter)

Vi sa noe er på gang hos Barcelona. Sergi Roberto gikk forrige uke ut og fortalte hvor fantastisk det ville være for Barcelona å få Neymar tilbake. For oss virket det som Barca-kapteinen varmer opp supporterne til å kunne ta imot «svikeren» Neymar.

Spesielt da Roberto legger til i intervjuet med Mundo Deportivo: -Med Ousmanes exit er spillere med Neymars talent meget viktige. Men det er noe som skal avgjøres av ledelsen, treneren og klubbpresidenten, kom det fra Roberto.

LES: Pusher på for McTominay-signering etter storsalg

Nå melder Mundo Deportivo det jobbes med en kreativ overgangsavtale der «pengelense» Barcelona benytter seg av saudiarabiske penger. Det spanske mediet hevder Neymar har takket ja til et tilbud fra en saudiarabisk klubb, der treårs-avtalen starter med en sesong hos Barcelona, de neste i Saudi-Arabia.

PSG sikrer seg med dette en for dem akseptabel salgsinntekt, Xavi får en offensiv forsterkning han må ha etter Dembele-exit, saudiaraberne tar størstedelen av regninga, sørger for at Neymar kan øke lønnsforventningene, mens brasilianeren får muligheten til closure hos Barcelona, før han kan trekke seg tilbake til siste sesonger med «kosefotball» og verdensstjerne-behandling.

LES OGSÅ: Birger Meling har signert

Høres ut som et opplegg alle partene kan leve med.

Ingen artikler å vise