Pusher på for McTominay-signering etter storsalg

0
441
(foto: united, twitter)

Det har vært en spesielt hektisk sommer hos David Moyes og West Ham-gjengen. Rundt 105 millioner pund ble tynt ut av Arsenal for kaptein Declan Rice, Ajax-stjerna Edson Alvarez har ankommet London, tidligere United-kaptein Harry Maguire er på vei inn, det samme er Southamptons kaptein James Ward-Prowse. Nå gjenstår et storsalg og en viktig forsterkning – denne også fra Old Trafford.

Ifølge Football-Insiders kilde har Manchester City kommet med bud på 70 millioner pund for Lucas Paqueta som West Ham har avslått. Det er forventet at The Treble-vinnerne kommer tilbake i løpet av de kommende dagene med et oppjustert bud som gir Guardiola den defensive midtbanespilleren han har på ønskelista.

LES: Man United bekrefter spillersalg

Mens West Ham-lederne venter på det rette budet fra City, gjøres det klart for en av David Moyes sine landsmenn. Skotten Scott McTominay United-spilleren har vært linket til West Ham de siste ukene, ifølge Football-Insiders kilder har West Ham-ledelsen bestemt seg for å pushe på for McTominay-signering når City kommer tilbake med det akseptable budet på Paqueta.

Da venter vi spent på Citys trekk som utløser neste hos David Moyes.

LES OGSÅ: Tottenham setter av rekordbeløp for Harry Kane erstatter

Ingen artikler å vise