Arsenal hyller sin gamle midtbane-elegant Mesut Özil

0
212
Mesut Özil

Den tyske fotballeleganten Mesut Özil som minner oss her hjemme på berget om Myggen på sine glansdager har akkurat nå meldt at det er slutt. 34 år er ingen alder, men de siste årene har pilene pekt sakte nedover. Den angripende midtbanespilleren har spilt for Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce og nå sist tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Denne sesongen har det bare blitt fire kamper, det sammen med usiktet til benken for stadig mindre lag var trolig grunnen til at han i dag valgte å legge opp.

Les: Chelsea med gavepakke til Barcelona

«Etter å ha tenkt meg grundig om bekjentgjør jeg nå at jeg legger opp øyeblikkelig fra profesjonell fotball»

Les på F7: Ingen har betalt mer enn Chelsea i fallskjermer! Her er topp ti listen i verden

Jeg har hatt privilegiet å få være profesjonell fotballspiller i nesten 17 år og jeg føler meg utrolig takknemlig. Men de siste ukene og månedene, hvor jeg også har pådratt meg noen skader, har det blitt mer og mer tydelig at det er på tiden å forlate den store fotballscenen»

Veteranen står med 92 landskamper og 23 mål for hjemlandet Tyskland.

Arsenal var raskt ute og hyllet Mesut Özil som spilte for den fra sommeren 2013 til januar 2021: «Tusen takk for alle minnene – ønsker deg alt det beste etter karrieren»

Les: Spansk domstol sender Barcelonas juvel på stø exit-kurs

Ingen artikler å vise