Andreas Schjelderup sier nei takk til Liverpool og Brentford

0
288
Andreas Schjelderup

Sommeren for snart tre år siden stod Liverpool og banket på døra hos Bodø/Glimt og nesten desperat ønsket en avtale for supertalent Andreas Schjelderup. – Men den nå 18 år gamle venstrevingen som ikke har noe imot å spille ren spiss valgte til alles store overraskelse å gå til ungdomslaget til FC Nordsjælland.

18 år gamle Andreas Schjelderup har herjet i høst og vinter. Stortalentet er toppscorer i ligaen og står med 10 mål og én assist på 17 kamper. Bodøværingen kan ta mye av æren for at klubben leder Superligaen, tre og fem poeng foran Viborg og FC København.

Les: Verdens best betalte manager gir seg

Dansk presse omtaler unggutten som FCN-juvelen og i følge TV2 går ferden videre nå i vinter. – Flere klubber har tatt kontakt og presentert et løp som på en fordelaktig måte skal bygge karrieren til Schjelderup. Det skal dreie seg om klubber i både Spania og Tyskland. – Premier League klubbene Liverpool og Brentford har begge vært i kontakt, men valget skal ha falt på den portugisiske klubben Benfica.

De tilbyr en kontrakt på fem og et halvt år og svært gode betingelser for å være i en «liten» liga. Lisboa klubben leder Primeira-liga og vil med deltagelse i Champions League bli et meget godt og synlig springbrett videre.

Prisen som Benfica betaler for overgangen skal være 150 millioner.

LES: Argentinske Carlos Alcarez klar for Premier League

Patrick Berg hadde følgende å si om Schjelderup til TV 2 da han var hjemme på juleferie: «Det er veldig artig å se hva han har gjort i Danmark. Jeg har sett og kjent ham siden han var 8-9 år, og har hele veien sett at det er noe helt spesielt med ham og talentet hans»

Ingen artikler å vise