119: Michy Batshuayi lander i Fenerbahce

0
233
Michy Batshuayi

Lenge så det ut som om Chelsea spiss Michy Batshuayi skulle bli værende i Premier League. Den belgiske Chelsea-spilleren er fortsatt langt unna spilletid hos Tuchel, nå skulle det likevel bli fotball på høyt nivå i England.

Men så sent på kvelden i går, minutter før «deadline» day ble det klart at overgangen til nyopprykkede Nottingham Forest gikk i vasken.

Istedenfor hvis legesjekken går i orden blir Michy Batshuayi lagkamerat med Joshua King. – Parallelt med forhandlingene med Nottingham Forest har det vært samtaler med flere klubber.

Les Sporten

Forrigie sesong var Batshuayi på utleie til Besiktas hvor han leverte 14 scoringer på 42 kamper. Med godkjente 25 scoringer på 77 kamper i Chelsea-drakta siden 2016 (har fem utleieopphold i perioden) har 28-åringen uten tvil kvaliteter.

Forest-manager Scott Cooper hadde gjerne gjort Chelsea-spilleren til sin 21. signering, men klokka gikk dessverre for raskt mot midnatt.

Noen timer senere er 28-åringen tilbake til Tyrkia (ett år igjen av kontrakten), denne gang til Fenerbahce. Besiktas-supporterne får seg en lite hyggelig overraskelse når «deres» spiller drar på seg rivalens drakt.

Ikke for å skryte, men dette er Radio Tango

Ingen artikler å vise