Vil heller sitte på puben og rope på TVn enn å redde Wigan

0
274

Steve Bruce er bare 62 år gammel, men likevel godt fornøyd med å være pensjonist. I hvert fall frem til det dukker opp noe mer enn Wigan som er i fri flyt ned i divisjonene i England.

Da Newcastle etter mye om og men fikk sine nye eiere i 2021, lå det i kortene at Steve Bruce måtte finne seg ny jobb. Den tidligere Manchester United-kjempen representerte «gamle» Newcastle, og hadde siden 2019 gjort sitt beste, men etter å ha startet forrige sesong uten nok seire, ønsket de nye eierne nye krefter. Det endte på Eddie Howe, et valg som viste seg å bli en suksess.

For Bruce betød dette en liten pause, før han ble hentet inn som West Bormwich-manager i februar 2022. Da var klubben på 6. plass i Championship, åtte måneder senere var det igjen slutt, der klubben startet sesongen med én seier på de første 13 kampene, det dårligste resultatet på mer enn to tiår.

LES: Solbakken er Mourinho sin nye hoggestabbe

Nå har 62-åringen igjen blitt kalt inn. Ifølge Football-Insiders kilde kom Wigan, som sparket Kolo Toure etter bare 59 dager i jobben og ansatte Shaun Malony, 28. januar, til Bruce med tilbud om jobben. Den tidligere Newcastle-manageren har ledet Wigan i to runder (2001, 2007-09), nå mente klubben at Bruce var rett mann for et tredje forsøk.

Ifølge Football-Insider kilde takket Bruce nei til comeback hos Wigan. Manageren med 1032 kamper fordelt på 11 ulike klubber, hadde tydeligvis fått nok av gjørmebryting nederst på tabellen.

(fra google)

LES OGSÅ: Alan Shearer frikjenner Casemiro

Ingen artikler å vise