Venter ikke og ser om det blir fire år!

0
177

I verste fall kan Paul Pogba bli utestengt fra all fotball i fire år. Men hvis kan klarer å overbevise doping-myndighetene at han tok testorsteron ved et uhell, kan straffen bli kortere. – Uansett om det blir et, to eller fire år er trolig Juventus helt ferdig med han.

Hit, men ikke lenger tenker de aller fleste om den franske superstjernen Paul Pogba. Skader, primadonnanykker, skandaler som inkluderer famiie og en generell holdning til sine lagkamerater og de som skriver hans skjekker som er sjokkerende dårlig.

Les på F7: Hugh Jackman-dietten! Skuespilleren endret matvanene sine for å spille Wolverine igjen

Det er greit å være litt arrogant hvis man er skikkelig god, men kombisjonen av arrogant og dårlig er ikke bra.

Paul Pogba var en tragedie for Manchester United og han var er en tragedie for Juventus i sin andre runde hos klubben.

Juventus har funnet en midtbanespiller i Arsenal-midtbanespiller de ønsker å hente så fort som overhodet mulig.

LES: City-stjerne har bakt inn en helt spesiell utkjøpsklausul i ny kontrakt

Det er ingen hemmelighet at Juventus er i markedet for en ny midtbanespiller i januar. Pogba har blitt midlertidig suspendert etter at en dopingtikatest fant forhøyede nivåer av testosteron i systemet hans. – Siden han kom tilbake til Juventus i fjor sommer, har Pogba slitt med å komme seg i form. Midtbanespilleren var kun med i seks ligakamper forrige sesong.

Det italienske laget har startet den nye sesongen bra, med syv poeng fra ni mulige, men de har blitt rystet av Pogbas suspensjon. – Siden Massimiliano Allegri ikke ønsker å stå uten alternativer på midtbanen, har klubben allerede begynt å sette sammen en kortliste over potensielle Pogba-erstattere.

Som rapportert av Get Italian Football News, er Arsenals midtbanespiller Thomas Partey på deres shortlist. Arsenal-midtbanespilleren hadde blitt koblet til en exit i sommer, men manager Mikel Arteta kjempet for å holde ham i klubben.

Partey hadde tilbud fra Saudi-Arabia, men Arteta var raskt ute med å avslutte spekulasjonene da han sa til journalister: «Thomas er en superviktig spiller for oss og for meg. Jeg vil at han skal være en del av laget. Det er sikkert.»

Det er ingen tvil om at Arteta fortsatt verdsetter Partey, selv om klubben kan se etter å flytte ham videre neste år ettersom de fortsetter å finne et yngre alternativ.

Faktisk har Real Sociedad-midtbanespiller Martin Zubimendi blitt identifisert som en potensiell langsiktig erstatning for Partey. – Artetas foretrukne midtbanetrio på det siste har bestått av Declan Rice, Kai Havertz og Martin Ødegaard. Partey har fortsatt vært i og rundt førstelaget, men har i stedet spilt som en invertert høyreback.

30-åringen har startet tre av Arsenals fire Premier League-kamper så langt, men han gikk glipp av kampen mot Man Utd på grunn av skade. – Det er ingen hemmelighet at Partey har slitt med skader siden han kom til Nord-London, og midtbanespilleren er satt til å stå på sidelinjen før etter landskamppausen i oktober.

LES OGSÅ: Spansk media: Har egen «Barca-klausul» i kontrakten

Med tanke på at hans nåværende avtale med Gunners utløper i 2025, kan Arsenal bli fristet til å tjene penger på midtbanespilleren mens Juventus er interessert.

Tempoet i italiensk fotball kan passe Partey og 30-åringen ville få sjansen til å spille på midtbanen igjen, i stedet for høyreback.

Hvis Paul Pogba får en positiv B-prøve samtidig som ingen tror det ikke var med vilje kan utestengelse i fire år bli resultatet. Uansett Juventus er lei og ser seg ferdig med å prøve å få Pogba til å virke igjen.

Ingen artikler å vise