Ut med en fransk landslagsspiss, inn med en fransk landslagsspiss

0
85
Marcus Thuram

Det har vært en utrolig debutsesong for den franske landslagsspissen Marcus Thuram i Inter Milan. – De har vunnet Serie A overbevisende og 26 åringen som er vant til å befinne seg midt på tabellen med Borussia Mönchengladbach har vært med hele veien.

I fjor sommer etter fire år i Bundesliga fikk han mulighet å få til en klubb som normalt deltar i Champions League. Selv om alt er bra under manager Simone Inzaghi kan den notorisk blakke storklubben velge å selge hvir det kommer et godt bud inn portene på San Siro.

Les på F7: Ryan Reynolds har tatt med Wrexham-stjerne i Deadpool 3…tror vi

Inter lå som gjedda i sivet og ventet på at Marcus Thuram sin kontrakt med Borussia Mönchengladbach gikk ut på dato. Og nå som Paris Saint-Germain er ute etter en erstatter for Kylian Mbappe kan de virkelig cashe inn.

La Repubblica skriver at Paris Saint-Germain har latt seg imponere av den franske landslagsspissen og at de har satt han høyt på listen over Kylian Mbappe erstattere.

Inter Milan skal godta en pris på 70 millioner euro, skulle det skje vil Marcus Thuram seile opp som en av sist sommers beste overganger. Ikke bare har han bidratt til seriegull med sine 4 mål og 12 målgivende på 42 kamper og skaffer også nær en milliard til en slunken klubbkasse.

Marcus Thuram, som er sønn av Lilian Thuram, står oppført for 18 landskamper for Frankrike.

Les på Engelske klubber: Ten Hag overbevist han er en suksesstrener

Ingen artikler å vise