Todd Boehly fikk det travelt med å tilby Patrick Vieira managerjobb etter Leeds interesse

0
250
Patrick Vieira sammen med noen andre kjente fjes innlemmet i @premierleague #HallOfFame

Den franske midtbanelegenden Patrick Vieira var raskt med å starte på sin trenergjerning etter han avsluttet sin karriere som aktiv i 2011. – Han startet som assistent i Manchester City klubben han spilte for i sin siste sesong som aktiv.

Det var mange som mente at Patrick Vieira brude fått mer tid før han fikk sparken som manager for Crystal Palace i mars i år. Vi i Sporten er overbevist om at Vieira er på god vei til å bli en svært god manger. – Det er tydeligvis Chelsea-eier Todd Boehly også.

Patrick Vieira som tidligere har ledet Nice og New York City, var aktuell for Leeds, trolig var det denne interessen som satte ting i aksjon for Strasbourg. – I sølge Sky Sports er Daniel Farke på vei til å overta Leeds som nettopp rykket ned til Championship, en skjebne som Crystal Palace unngikk med 75 år gamle Roy Hodgson ved roret.

I det siste har det vært mye snakk om Patrick Vieira i forbindelse med den ledige jobben som manage for Leeds, men nå seier det opp et alternativ som kom etter at eierne av Chelsea kjøpte den franske klubben Strasbourg.

Les: I morgen klokken 12 00 signerer David de Gea med trist penn en kontrakt for de neste to årene

De siste ukene har han blitt tippet som en hovedkandidat til å ta over jobben som hovedtrener i Leeds United.

Men nå flyttes en annen klubb som et alternativ.

L’Equipe skriver at Strasbourgny som nylig hentet inn nye aksjonærer, nemlig BlueCo, som eies av Chelsea-pampen Todd Boehly. – Strasbourg endte på 15. plass i Ligue 1 forrige sesong under manager Frederic Antonetti. De har vært uten hovedtrener en stund.

Vieira hadde en svært vellykket spillerkarriere i klubber som AC Milan, Arsenal, Juventus, Inter Milan og Manchester City.

Les: Mourinho vet bedre enn å takke ja til 400 millioner

Ingen artikler å vise