Tilbyr Bellingham mer enn Haaland

0
2261
Jude Bellingham

I ganske nøyaktig to år var Erling Braut Haaland den tyske storklubben Borussia Dortmund sin største stjerne med en lønn på 9 millioner euro det siste året. – Sommeren 2020 fikk han selskap av Englands største talent midtbanespiller Jude Bellingham som på det tidspunktet bare var 16 år gammel.

Før salget av Haaland til Manchester City til en pris på 60 millioner euro forsøkte Borussia Dortmund seg en ytterligere en lønnsøkning vel vitende om at det ikke kom til å fly. Ryktene gikk på at tilbudet om 180 000 euro i uken ikke engang ble seriøst diskutert, ikke så rart egentlig med hva oljepengene til Manchester City får til.

Jude Bellingham som nå er 19 år gammel er en av Europas mest ettertraktede spillere, VM i Qatar sørget for enda større interesse, mye tyder på at vil forlate Bundesliga denne sommeren selv etter at han akkurat har mottatt et gigantisk lønnstilbud, vesentlig større enn det Erling Braut Haaland sa nei takk til.

Jude Bellingham vil takke nei til en ny kontrakt i Borussia Dortmund i det som vil sette en rekke europeiske giganter i full beredskap.

Les: Alexander Sørloth klatrer oppover toppscorerlisten i La Liga

Den engelske midtbanespilleren er ønsket av en rekke klubber over hele Europa, med Real Madrid, Manchester City og Liverpool som antas å være blant de fremste favorittene for å sikre seg ungguttens tjenester.


19-åringen vil sette seg ned med Dortmund denne uken og diskutere hans fremtidsplaner.

Dortmund er forberedt i følge Bild på å gjøre Bellingham til sin best betalte spiller med 210 000 euro i uken på en femårskontrakt.

Les på Sporten: Erik ten Hag har reagert på 1,4 milliarder prislapp på Manchester United spissmål

Bellinghams nåværende kontrakt løper til slutten av sesongen 2024-25, men alt tyder nå på at han sannsynligvis er på vei bort fra Signal Iduna Park etter sesongen.

Midtbanespilleren har ni mål og tre målgivende pasninger på 22 kamper denne sesongen.

Ingen artikler å vise