Tilbake til fryseboksen selv om saudiarabisk klubb kunne leie han gratis

0
236
Sancho savner nok ungdomstiden. som wunderkind. (foto: united, twitter)

Forrige søndag pågikk det en spennende kamp mellom Man-United og Arsenal på Emirates Stadium, som endte i 3-1 tap for Ten Hag og gjengen. Selv om noen av spillerne i bortedrakta var fornøyd med egen innsats til tross for tapet, er ikke treneren helt enig.

Ten Hag gikk ut og fortalte etter Arsenal-kampen at Sancho ikke hadde levert høyt nok nivå på treningsfeltet og sto utenfor kamptroppen, Sancho svarte på sosiale medier han var svært godt fornøyd med egen innsats og var lei av å bli hengt ut som syndebukk. Det ulmer skikkelig mellom de to, en tvist Sancho ikke kan vinne. En saudiarabisk klubb har hoppet på muligheten og fikk tilbud om å leie Sancho gratis for resten av sesongen.

Ifølge CBS jobber den saudiarabiske klubben til Steven Gerrard hardt for å lande en leieavtale med Sancho. Overgangsvinduet stenger torsdag, men nå melder Daily Mail at selv om Sancho uttrykte en interesse over å pakke kofferten og reise til midtøsten, blir det ingenting av overgangen.

LES: ESPN: Klar for budkamp

Den engelske avisen hevder United var åpne for å sende 23-åringen på gratis utlån, men krevde forpliktelse om kjøp av Sancho for 50 millioner pund neste sommer. Dette var ikke den saudiarabiske klubben med på.

Da er det tilbake til fryseboksen hos Ten Hag.

LES MER: Åpner nødutgangen for Jadon Sancho

Ingen artikler å vise