Største oppturen siden Premier League-tittelen!

0
861
Ranieri kan endelig smile igjen.

Ranieri gjorde kunststykket med å lede Leicester til Premier League-tittelen i 2015/16. De siste ti årene før dette hadde alt dreid seg om Chelsea, Manchester United eller city, det samme har skjedd etter. Bragden går inn i Premier League-historien som et fotballmirakel, Ranieri gjorde det samtidig nesten umulig for seg selv videre i karrieren.

Leicester-eierne forventet back-to back, i februar 2017 fikk Ranieri sparken som takk. Da han hadde mistet «sitt tryllestøv».

LES: The Times: Har stanset nok et Kane-raid fra Manchester

Etter dette bestilte også Nantes, Fulham, Roma, Sampdoria, Fulham og Watford mirakelmannen – alle ble skuffet.

Nå har Ranieri endelig fått oppturen han fortjener. I januar signerte italieneren med Serie B-klubben Cagliari for sin andre runde, den første var mellom 1988-91. Klubben hadde nå ambisjoner om opprykk til Serie A.

På søndag var det gjort. I direkte opprykksfinale mot Bari gikk Cagliari inn i andre kamp med 1-1. I en forrykende spennende kamp ble det hele avgjort i det 90.+ 4. minutt. Ranieri hadde ledet klubben til 0-1 seier og opprykk til Serie A (gjorde det samme for Cagliari i første runde).

LES OGSÅ: Første fremstøt for Harry Maguire-signering

Det krevde ikke et fotballmirakel å sikre opprykk, men bekrefter at Claudio Ranieri kan sitt håndverk. Endelig kom oppturen!

Ingen artikler å vise