Spekulasjoner rundt mulig retur for Ole Gunnar Solskjær

0
328
Gavmild

Det går rykter om at norske Ole Gunnar Solskjær kan være på vei tilbake til Manchester United etter hans avgang som manager i desember 2021. Solskjær har sendt julegaver til nøkkelpersonell i klubben og opprettholder et sterkt forhold til de ansatte. Etter den dårlige starten på sesongen for Manchester United under manager Erik ten Hag, begynner spekulasjonene om en mulig retur for Solskjær å sirkulere.

Det sier mye om Ole Gunnar Solskjær sin relasjon til klubben da han etter han fikk sparken før jul 2021 og ble erstattet med midlertidig manager Ralf Rangnic sendte en en sekk med luksuriøse julegaver til Manchester Uniteds treningsfeltet Carrington.

Gavene var til nøkkelpersonell i klubben, som Ole utviklet et nært bånd med i løpet av sin tid som leder. Uniteds stab ble overrasket over gavene og handlingen hans resulterte i noen emosjonelle scener. På et nylig besøk i Manchester var interessen for den norske klubblegenden enorm.

Les: Vincent Kompany frustrert over VAR etter Burnleys tap

Solskjær er fortsatt høyt verdsatt og han har veldig godt forhold til de ansatte. – Han har bevist en gang før, etter José Mourinho fikk sparken han kan snu skuta.

The Times mener Manchester United vurderer å sparke manager Erik ten Hag og de mener å vite hvem som burde overta. Sporten.com som eneste store mediekanal mener et opplagt valg vil være å hente tilbake Ole Gunnar Solskjær. – Få om noen kjenner klubben bedre!.

Manchester United har hatt en katastrofal start på sesongen. Det kan få konsekvenser ikke bare for enkeltspillere, men også for manager Erik ten Hag. -The Times hevder nå at Manchester United «vurderer» alternativer for ten Hag, som sies å være på «tynn is» for øyeblikket. Dette etter at klubben fikk sin dårligste start på 61 år. Men det blir dyrt å sparke de nederlanske manageren, minst 200 millioner.

Les: Bristol City sparket manageren Nigel Pearson

Avisen skriver at de to tunge tapene mot Manchester City (0-3) i ligaen og Newcastle (0-3) i ligacupen på Old Trafford har gjort at nederlenderen nå står i fare for å få sparken. Noen spillere i troppen tror heller ikke at han har det som skal til for å ta laget ut av den tøffe situasjonen de har havnet i.

Manchester United ser på Sporting-trener Rúben Amorim og Zinédine Zidane, for øyeblikket uten klubb, som potensielle erstattere. Situasjonen er imidlertid komplisert for øyeblikket på grunn av usikkerheten rundt eierskapet til klubben.

Den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe er i ferd med å kjøpe seg inn i Manchester United og forventes å få kontroll over de sportslige aktivitetene til klubben, inkludert trenerspørsmålet.

Les mer: Skade på Dani Olmo demper gleden for RB Leipzig

Erik ten Hag tok over Manchester United i fjor sommer og ledet klubben til tredjeplass i Premier League i fjor.

Det har skjedd merkeligere ting! – Vi tror Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Manchester før jul.

Ingen artikler å vise