Spansk media: Real Madrid får sin mulighet

0
306
24-åirngen har ikke latt seg skremme. (foto: psg, twitter)

PSG har stilt ultimatum til Mbappé: Forleng eller bli solgt. Spilleren lot seg ikke skremme. PSG har forsøkt seg på et gigantsalg av 24-åringen til saudiarabisk klubb. Spilleren blokkerte salget. PSG har ekskludert Mbappé fra troppen. Spilleren lar seg ikke presse. På lørdag var Mbappé tilbake på kamparenaen, selvfølgelig med scoring elleve minutter etter innhopp i 1-1 kampen mot Toulouse.

LES: Stemplet Højlund som «Erling Haaland fra Wish»

Likevel, sånn situasjonen står nå spaserer Kylian Mbappé ut som free agent neste sommer. Real Madrid-presidenten lener seg tilbake og venter på anledningen før neste sesong, PSG kan ende opp uten salginntekter på en av verdens mest verdifulle spillere. Når det i tillegg er den bitre rivalen i Madrid som går ut som vinneren, er dette et utenkelig utfall for gjengen i Paris.

Ifølge AS-journalist Andres Onrubia Ramos, kan det likevel ende opp med overgang i løpet av den kommende uken.

-Hvis PSG signerer Randal Kolo Muani og Bradley Barcola, kan de vurdere å selge Mbappe hvis et godt bud kommer. Jeg forstår det sånn at PSG forbereder for en potensiell exit for Mbappe, skriver AS-journalisten.

LES: Fikk sitt gjennombrudd som 30-åring – er nå kandidat til å erstatte en av Europas beste spisser

Aner vi en seanse med presidentene hos PSG og Real Madrid, dampende på en fredspipe og enighet om løsningen alle parter kan leve med?

Ingen artikler å vise