Sier PSG har ingen grunn til å sutre

0
208
24-åirngen har ikke latt seg skremme. (foto: psg, twitter)

På søndag kom ryktet fra Paris om at Mbappé, den unge spilleren som lot seg kjøpe til å ikke velge Real Madrid forrige sommer, hadde sendt et brev til PSG om at han ikke forlenger kontrakten som løper ut 2024. Ifølge New York Times ble beskjeden tatt imot med sinne hos PSG-bossen. På tirsdag kom pressemeldingen fra franskmannen som bekrefter det hele – og at PSG-ledelsen ikke har grunn til å reagere.

-Klubbens ledelse har vært kjent med beslutningen (om ikke å forlenge) siden 15. juli 2022, begynner Mbappé ifølge nyhetsbyrået AFP.

LES: Har allerede fått på plass Ruud van Nistelrooy erstatter

-E-posten (Mbappé sendte til PSG-ledelsen) var kun tenkt å bekrefte hva som allerede ble gjort klart muntlig på et tidligere tidspunkt, kommer det fra 24-åringen.

Nå begynner ting å falle på plass for oss. Karim Benzemas hastige og overraskende exit fra Real Madrid, Mbappés akutte behov for å fortelle PSG at det er siste muligheten for klubben å innkassere på et salg før han neste sommer spaserer ut som free agent.

LES: Har en overgangsmulighet det kan være galskap å ikke utnytte

Kylian Mbappé har tydeligvis ikke trengt en Mino Raiolo for å manøvrere seg i kontraktsposisjon til å styre hele showet.

Ingen artikler å vise