Pochettino har blitt kontaktet av Chelsea

0
228
(foto: psg, twitter)

Chelsea-sjef Potter er under økende press på Stamford Bridge etter å ha vunnet bare én kamp i 2023, med klubben på tiende plass på Premier League-tabellen etter 23 kamper.

Ryktene om at klubben ser etter en ny manager øker for hver dag. Flere tror at Potter er ferdig om han ikke vinner i helga.

Chelsea har kontaktet Mauricio Pochettino, men argentineren har takket nei til å starte en dialog om å erstatte Graham Potter i Chelsea, skriver Graeme Bailey i 90min.

Potter sies å være Dead Man Walking på Stamford Bridge (foto: chelsea, twitter)

Flere i Chelseas styre har store bekymringer for klubbens form og deler ikke den samme troen som Boehly på at Potter kan snu den dårlige trenden.

Også Boehly skal ha vurdert om Potter trenger å byttes ut, men han ønsker ikke å gjøre noen endringer før en ny plan er på plass.

Pochettino var et alternativ som ble vurdert av Chelsea på styrenivå. Men den tidligere Tottenham Hotspur-sjefen var ikke er klar til å ta utfordringen på Stamford Bridge da klubben tok kontakt.

SISTE: Tottenham-stjerne ønsket av Real Madrid!

Pochettino er åpen for å komme tilbake som manager, men et Chelsea som går igjennom store forandringer skal ikke ha fristet argentineren for øyeblikket.

Pochettino var sist på jobb i Paris Saint Germain i 2022, og vant Ligue 1, og han bekreftet på slutten av fjoråret at han gjerne vil jobbe i England igjen.

Ingen artikler å vise