Ønsket av AC Milan

0
950
Alexander Sørloth

Det er ikke mange dagene siden Zlatan Ibrahimovic annonserte at nå var det slutt på karrieren som aktiv fotballspiller. 41 åringen har vært plaget med smerter i kroppen og skader denne sesongen.

Den svenske superstjernen har i sin lange karriere spilt for en rekke klubber som Manchester United, Juventus, Inter Milan, Ajax, Barcelona, Paris Saint-Germain og LA Galaxy og selvsagt hans ungdomsklubb Malmö FF.

Les: Vant den tette kampen om Marcus Thuram-signatur

Nå jobbes det med en norsk erstatter i AC Milan.

AC Milan manager Stefano Pioli har latt seg imponere av hvordan Alexander Sørloth gang på gang har kommet tilbake og levert mål på løpende bånd. Den 27 år gamle norske spissen havnet på benken i RB Leipzig og ble sendt på utlån til Real Sociedad, der startet målene å komme akkurat som noen år tidligere på utlån fra Crystal Palace i Trabzonspor ble toppscorer i Tyrkiske Süper Lig.

Fremtiden i RB Leipzig er usikker, gitt den historien som ligger der. Sørloth har kontrakt frem til sommeren 2025, men det er lite som tyder på at vil få en sentral rolle i Bundesliga-klubben til tross for to meget vellykkete år på lån hos Real Sociedad.

Les: Cesc Fabregas: «Tiden har kommet»

Hans 24 mål og fem assist på 90 kamper med «La Real» har imponert flere enn AC Milan, men det er de som er lengst fremme med sin interesse. Relevo melder at det er tatt kontakt for å få til en overgang, en overgang som ble aktualisert av at klubbens gudlignende svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic har lagt opp.

Dog er ingenting helt sikkert med Zlatan som på et reklameoppdrag i Bergamo hadde følgende å si om sin fremtid.

Nå skal jeg ta litt tid, la oss se hva som skjer. Det har bare gått bare tre uker, men man vet aldri. Kanskje jeg er på treningsleir med Milan om en måned

Han pekte samtidig på en annen spiller som har holdt karrieren i gang tross høy alder. Argentinske Juan Román Riquelme legger opp etter inneværende sesong som 45-åring.

– Det haster ikke og jeg er rolig. Du har sett Riquelme, har du ikke? spurte Zlatan.

Les: Kai Havertz blir Arsenals best betalte, drar inn mye mer enn Martin Ødegaard

Uansett hva Zlatan til slutt bestemmer seg for, trenger AC Milan en erstatter..

Ingen artikler å vise