Ole Gunnar Solskjær befinner seg ikke på noen lister

0
1337
Solskjær skuer utover troppene.

Manager Frank Lampard fikk sparken i går etter flere dårlige resultater. Everton ligger nå i bunnen av tabellen så Lampards arvtager har en formidabel jobb foran seg. – En rekke kandidater nevnes naturlig nok av media og av eksperter, men ingen nevner Ole Gunnar Solskjær til tross for at han ledet Manchester United med tidvis stor suksess.

Legenden og veteranen Bielsa er favoritt og har allerede vært i samtaler om jobben, ifølge The Athletic.

Mens tidligere Everton-stjerner Wayne Rooney, nå manager for DC United, og Duncan Ferguson også er på listen. Begge vil etter all sannsynlighet takke ja, selv om de nok skulle ønske at utgangspunktet var litt bedre når de skulle ta over klubben de brenner for.

Det samme gjelder tidligere Toffees-sjef David Moyes, som slo Everton 2-0 med West Ham på lørdag. Moyes sitter utrygt i West Ham etter en dårlig sesong og kan være villig til å starte med blanke ark på Goodison Park igjen.

Les: Arsenal droppet Weghorst-signering

Moyes hadde stor suksess i Everton

Men BBC melder at styreleder Kenwright ikke er en fan av Odds-favoritt Sean Dyche, som har vært uten jobb siden han ble sparket av Burnley i april i fjor.

SISTE: Klopp vil hente Mason Mount til sommeren

Moshiri og styret ønsker en rask avtale slik at de kan hente inn nye signeringer før overgangsvinduet stenger. Den nye manageren får en tøff start. Everton møter Arsenal 4. februar, etterfulgt av Liverpool ni dager senere.

Ole Gunnar Solskjær som er en legende på Old Trafford ledet Manchester United til en 3.dje og andreplass i Premier League og har beviselig hatt større suksess enn mange av de som befinner seg på lista. BBC radio debatterte den norske manageren før sesongen da Erik ten Hag nettopp hadde overtatt. – De menter Solskjær sin lange karriere i Manchester United og hans lojalitet nå talte i mot han i forbindelse med alle andre klubber i Premier League, i hvert fall de som historisk sett blir sett på som de argeste motstanderne. – De listet opp Manchester City, Liverpool, Leeds og Everton som 100% uaktuelle klubber.

Rådet da, som sikkert står fortsatt er å ta en jobb i en annen liga, skape suksess der og så eventuelt senere komme tilbake til Premier League med suksess i ryggen.

Paul Tait og U21s manager Leighton Baines vil ha ansvaret til en ny manager er utnevnt.

Ingen artikler å vise