Newcastle og Dybala = Sant ?

0
244
Tiltrekker seg talent til Nordøst-England.

Newcastles søkkrike nye eiere har enda ikke åpnet pengesekken for fullt, men det er ventet at sommeren kan bli travel for den ambisiøse klubben.

Det er ifølge en fersk sak fra Chronicle, som hevder Eddie Howe og Newcastle er en av en håndfull klubber som følger med på argentinerens situasjon i Italia.

LES OGSÅ: United-bud skaper store bekymringer i Frankrike

Etter å ha slått seg sammen med Jose Mourinho i fjor sommer etter at han motvillig forlot Juventus, har Dybala (29) en klausul i kontrakten som vil tillate ham å reise til en klubb utenfor Italia for bare 10,6 millioner pund.

Messi og Dybala oppfylte drømmer i Qatar.

Roma som for tiden kjemper om en Champions League-plass neste sesong, om de ikke klarer det kan det bidra til at verdensmesteren forlater klubben for en beskjeden sum.

SISTE: Tottenham har snudd om Antonio Conte

Da han snakket nylig om kontrakten sin i Roma, sa 29-åringen: «Jeg vet ikke hva som vil skje på slutten av sesongen. – Jeg håper Roma spiller i Champions League neste år. Klausulen er mellom Roma og mine representanter.»

Det antas at Erik Ten Hags Man United også er interessert, men Newcastle blir sett på som seriøse kandidater til å hente den argentinske spissen til England når overgangsvinduet åpner i juni.

Ingen artikler å vise