Manchester United forhandler med tidligere engelsk landslagskeeper Jack Butland

0
174
Jack Butland

Med mindre noe spesielt skjer vil Crystal Palace-keeper Jack Butland kunne flytte inn i garderobeskapet sitt på Old Trafford i løpet av noen få dager. – Manchester United har de siste dagene intensivert arbeidet med å finne en ny andrekeeper bak David de Gea ettersom låneavtalen med Martin Dubravka er brutt. Den slovakiske keeperen har allerede returnert til Newcastle.

Premier League-gigantene var raske med å identifisere en potensiell erstatter. Forhandlinger har startet med og de går vldig bra.

The Telegraph som melder at Manchester United ønsker å signere Jack Butland som andrekeeper for resten av sesongen. Crystal Palace-keeperen har vært skadet, men skal være klar til dyst. Han har så langt ikke spilt en kamp i 2022/23-sesongen.

Les: Man Uniteds Fabio slår følge med to Liverpool-legender

29-åringen har en utløpende kontrakt og står fritt til å forhandle med andre klubber, men ifølge The Telegraph ønsker Manchester United å signere engelskmannen allerede i løpet av januarvinduet. Avisen mener et eventuelt overgangsbeløp vil være «symbolsk».

Totalt har Jack Butland spilt 87 Premier League-kamper for Stoke og Crystal Palace. Merittlisten inneholder også ni landskamper for England.

LES: Marerittet over for Dolberg

Ingen artikler å vise